+ AVFS missie:Wij verdiepen ons in de problematiek van de klant, de zogenaamde vraag achter de vraag, en komen met een pragmatische oplossing op maat. Als interim managers staan we onafhankelijk in de organisatie van onze klant. Dit betekent dat we vanuit een objectieve houding de situatie van de klant en de omgeving waarin deze opereert meenemen bij de uitvoering van de opdracht. Het resultaat wordt volledig ingebed in de organisatie. Een opdracht wordt pas als geslaagd beschouwd als de organisatie dankzij onze bijdrage vervolgens op een hoger niveau -op eigen kracht- verder kan.

Valorem in onze bedrijfsnaam heeft voor ons een dubbele betekenis: dit staat zowel voor waarde in de betekenis van het leveren van toegevoegde waarde als voor de waarden en normen (zie: "values") die we in onze dagelijkse praktijk hanteren.

Zo vervullen we onze ambitie; tevreden klanten en tevreden interim managers.

Ad Valorem [latin] 0.1 to add value
0.2 to work with others to add valuelogo AVFS financieel interim management AVFS values:


Integriteit
Boven alles staat integriteit, in alles wat we doen. Open en eerlijk zaken doen.

Professionaliteit en kwaliteit
Een optimale dienstverlening aan onze klanten stelt de hoogste eisen aan onze professionaliteit. We streven naar innovativiteit in onze aanpak, creativiteit in de oplossingen die worden voorgesteld en slagvaardigheid bij de invoering.

Collegialiteit
Onze interim managers passen zich snel aan, gedragen zich als loyale collega's -zijn echte teamspelers- en delen graag hun kennis met anderen.

Onafhankelijkheid
Als interim manager zijn we slechts tijdelijk aan de organisatie van onze klant verbonden, onze interim manager heeft een onafhankelijke positie in de organisatie van de klant om diens objectiviteit te garanderen.

Onze missie en values kunnen kort samengevat worden als AD VALOREM:

    Ad Interim
    Doortastend en Doordacht
    Vakkundig
    Aanpakken, Afspraken nakomen, en Aandacht voor uw specifieke situatie
    Lange termijn oplossingen en Loyaal naar opdrachtgever
    Onafhankelijk
    Rendement op uw investering
    Ervaring                 +
    MEERWAARDE