Ervaren financieel interim managers nu beschikbaar voor interim opdrachten,
ga naar CV's voor meer informatie.

logo avfs financieel interim management

Welkom op de site van Ad Valorem financial services (AVFS). Via deze site willen we u een beeld geven van wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan.

Maak gebruik van het voordeel van ervaren, gemotiveerde managers zonder dure lange termijn verplichtingen aan te hoeven gaan..
AVFS bestaat sinds 2000 en is opgericht door twee ervaren financieel specialisten die zich onderscheiden door hun professionaliteit, ruime werkervaring en pragmatische aanpak. AVFS richt zich met name op interim opdrachten op het gebied van Financieel Management. AVFS staat daarbij voor meerwaarde; wij streven ernaar uw verwachtingen meer dan waar te maken.

Wie we zijn..
Ad Valorem financial services wordt gevormd door twee (financieel) interim managers.
Beiden hebben, voordat zij in 2000 met AVFS zijn gestart, diverse financiŽle functies bij uiteenlopende bedrijven vervuld. Daarnaast hebben beiden de Post Doctorale Opleiding tot RegisterController doorlopen. Dankzij deze achtergrond zijn zij in staat zich snel in organisaties en problematieken in te werken.
Bent u geÔnteresseerd? Onder CV's vindt u nadere informatie over de interim managers.

Wat we doen..
AVFS biedt graag haar diensten aan wanneer u tijdelijk "extra" expertise nodig heeft
op het gebied van algemeen of financieel management. Dit kan zowel "extra" in kwalitatieve als in kwantitatieve zin zijn. U heeft bijvoorbeeld tijdelijk behoefte aan iemand die extra kennis en ervaring toevoegt op hoog niveau (kwalitatief). Een vaste medewerker van een dergelijk niveau zou de organisatie, op lange termijn, financieel onnodig belasten. Het overbruggen van een vacature of een langdurige ziekte is een voorbeeld van "extra" in kwantitatieve zin. Meer hierover vindt u onder dienstverlening.

Waar we voor staan....
Ad Valorem is latijn voor "naar waarde". Voor AVFS hebben we dit vrij vertaald met MEERWAARDE
Onze missie en values kunnen als volgt kort worden samengevat:

    Ad Interim
    Doortastend en Doordacht
    Vakkundig
    Aanpakken, Afspraken nakomen, en Aandacht voor uw specifieke situatie
    Lange termijn oplossingen en Loyaal naar opdrachtgever
    Onafhankelijk
    Rendement op uw investering
    Ervaring                 +
    MEERWAARDE