logo avfs financieel interim management De professionals van AVFS bieden zich aan voor opdrachten op het gebied van financieel -en algemeen- interim management. Dit kan zijn om problemen op te lossen, veranderingen door te voeren, vaardigheden over te brengen of de continu´teit te bewaken bij het tijdelijk wegvallen van key-personeel. Veel interim opdrachten betreffen combinaties hiervan.

De interim opdrachten waar AVFS zich op richt zijn op het niveau van de controller / financieel directeur / treasurer dan wel projectmanager (crisis-, verander- of programmamanager).

De interim opdrachten zijn voor een duur van minimaal 2 maanden en over het algemeen worden opdrachten binnen 6 maanden succesvol afgerond. Verlenging is indien gewenst mogelijk.

foto financieel interim manager 2

Een belangrijk kenmerk van interim opdrachten is het tijdelijke karakter. Hierdoor is het van belang dat de interim manager zich snel inwerkt. Ook betekent dit dat kennisoverdracht een speciale rol dient te hebben en dat resultaten van de opdracht goed verankerd moeten worden in de organisatie. Daarnaast draagt het feit dat de interim manager geen verleden en toekomst bij de organisatie heeft, bij aan de objectiviteit van diens inbreng. De ervaring, kennis en onafhankelijke positie van de interim manager van AVFS stelt deze in staat aan alle eisen te voldoen.

Wilt u weten of ÚÚn van onze interim managers beschikbaar is? Kijkt u dan onder CV's.